home
Stuur een  bericht via Whatsapp.
     

Voordeeldeuren op maat laten maken

Exclusieve voordeuren worden door Disdeuren speciaal op maat en volledig naar de wens van de klant gemaakt, ook als de wens van de klant verder gaat dan de standaard courante deur. Het is voor ons een uitdaging samen met u uw wensen en ideeen vorm te geven!

Een geheel eigen ontwerp naar de maatstaven van deze tijd, een deur die opgebouwd moet worden uit verschillende materialen of een bestaande deur die moeilijk leverbaar is; alles is mogelijk!

lees verder…

Garagedeuren op maat laten maken

Een garagedeur moet passen bij de stijl van uw woning. Disdeuren is gespecialiseerd in het maken van exclusieve, eigentijdse garagedeuren van het meest geschikte hardhoutsoort. We gebruiken de juiste houtsoort in combinatie met degelijk hang- en sluitwerk tegen een scherpe prijs. Wij maken onze deuren zelf, dus ieder gewenst model of maat is mogelijk.

lees verder…

Roosterdeuren op maat laten maken

Wij kunnen allerlei soorten roosterdeuren leveren of vervaardigen. Van klassiek en traditioneel tot retro of statig. Roosterdeuren zijn onze specialiteit! Jarenlange ervaring en doordacht vakmanschap zorgen voor een kwalitatief mooi en duurzaam eindresultaat.

lees verder…

Klassieke deuren op maat laten maken

Disdeuren kan elke gewenste klassieke voordeur voor u maken of na maken. De opbouw van een degelijke klassieke voordeur bestaat meestal uit een divers aantal soorten panelen met daaromheen traditionele sierlijsten. Deze panelen en sierlijsten kunnen wij in iedere gewenste vorm maken en leveren voor uw nieuwe voordeur. Ook onderhouden wij vele contacten met ambachtelijke bedrijven o.a. een siersmederij en een glas in lood bedrijf. Zij zijn op hun eigen vakgebied een mooie aanvulling op uw nieuwe klassieke voordeur.

lees verder…

Moderne deuren op maat laten maken

Disdeuren kan elke gewenste moderne voordeur voor u maken of na maken. De opbouw van een moderne deur bestaat meestal uit functionele eenvoud. Symmetrie is een belangrijk begrip in de uitvoering van de moderne voordeur. Door onze ervaring en inzichtelijk vakmanschap kunnen wij deze moderne voordeuren maken en leveren naar uw eigen ideeën.

lees verder…

Duo-boerendeuren op maat laten maken

Duo-, boeren- of staldeuren bestaan uit twee delen. Het bovenste gedeelte van de deur kan opengezet worden, terwijl het onderste gedeelte gesloten blijft. Er zijn veel situaties denkbaar waarbij zo’n gedeelde deur een uitkomst is, zoals bij huisdieren of jonge kinderen. Disdeuren maakt voor u een duo-boerendeur op maat. Doordat wij van DisDeuren deze duo-boerendeuren zelf in productie hebben blijven de kosten voor u als klant laag.

lees verder…

Buitendeuren op maat laten maken

Een goede buitendeur is stevig, laat kou en indringers buiten, is de entree van uw huis en het gezicht van uw woning. Disdeuren levert al jaren maatwerk op het gebied van buitendeuren. U kunt kiezen uit verschillende voorbeelden of uw eigen ideeën aanleveren; Disdeuren realiseert uw gewenste model.

lees verder…

Industriële deuren op maat laten maken

Deze nieuwe look voordeuren worden gemaakt van massief teakhout en voorzien van een stalen plaat (cor-ten-staal). De bekendste eigenschap van teakhout is dat deze in de loop der jaren gaat verkleuren in een prachtige grijze tint. Staalplaat heeft als eigenschap dat er een oxidatieproces gaat plaatsvinden in de loop der jaren. Dit geeft dan een mooie oranje/bruin tint. De combinatie van deze drie materialen teakhout/staal en glas levert een stoere robuuste voordeur op die zeer geschikt is voor de moderne woningmarkt!

lees verder…

Landelijke voordeuren met houtlook

Deze houtlook voordeuren hebben een robuuste en sprekende uitstraling en zullen naar mate de jaren verstrijken alleen maar mooier worden. De deuren kunnen zowel in een klassieke als landelijke stijl en in iedere gewenste maat worden uitgevoerd waardoor uw woning een buitengewoon natuurlijke uitstraling krijgt. Deze voordeuren worden gemaakt van 100% massief Accoya. Het bijzondere aan de houtlook voordeuren is dat ze een behandeling ondergaan met een licht grijze wood-olie waardoor het hout een diepere kleur intensiteit krijgt.

lees verder…

levering door heel Nederland
Dis buiten deuren. Impact 6L, 6921 RZ Duiven
T: 026 38 30 116 M: 06-83 06 83 90 E: rene@disdeuren.nl .
Deuren op MaatVoordeligGarageRoosterKlassiekModernDuoBuitenIndustrieel Landelijk privacy