home
Stuur een  bericht via Whatsapp.


Een duo-boerendeur op maat laten maken!

Disdeuren kan elke gewenste boeren-duo-voordeur voor u maken of na maken. De opbouw van een dergelijke deur bestaat meestal uit een divers aantal soorten panelen, verticale delen en/of bovenin een sierrooster. De boeren-duo-deur kan in iedere gewenste maat geleverd worden. De boeren-duo-deur kan gebruikt worden als voordeur, achterdeur of bergingsdeur.

degelijk

De boeren-duo-deuren worden gemaakt van het hoogwaardige 100% hardhoutsoort Accoya. In sommige gevallen wordt ook Teakhout of Eikenhout toegepast. De boeren-duo-deuren worden voorzien van een meerpuntssluiting specifiek bestemd voor deze deuren. Al het deurbeslag voldoet aan de SKG *** normen. (politiekeurmerk). De boerendeur is voorzien van een uitstekende tochtwering/isolatie.

combinaties

Doordat de bovenkant van de onderkant draait, is in principe elke denkbare combinatie tussen boven- en onderdeur mogelijk. Boeren-duo-deuren kunnen zowel naar buiten als naar binnen open. U zelf een leuke en verrassende combinatie maken. Laat u inspireren door de voorbeelden op deze pagina's. Boeren-duo-deuren zijn aangegeven met de code BD.

inspiratie

Op de foto-pagina ziet u een overzicht van deuren die door mij zijn vervaardigd en geplaatst. Hieronder ziet u ook een aantal voorbeelden van de meest gangbare boeren-duo-deuren. Wellicht staat uw nieuwe toekomstige deur hier tussen!

Boeren-duo-deuren zijn vanaf € 2195,– all-inclusive te koop.levering door heel Nederland
Dis buiten deuren. Impact 6L, 6921 RZ Duiven
T: 026 38 30 116 M: 06-83 06 83 90 E: rene@disdeuren.nl .
Deuren op MaatRondVoordeligGarageRoosterKlassiekModernDuoBuitenIndustrieel Landelijk privacy