home
Stuur een  bericht via Whatsapp.

Klassieke voordeur op maat laten maken!

Disdeuren kan elke gewenste klassieke voordeur voor u maken of na maken. De opbouw van een degelijke klassieke voordeur bestaat meestal uit een divers aantal soorten panelen met daaromheen traditionele sierlijsten. Deze panelen en sierlijsten kunnen wij in iedere gewenste vorm maken en leveren voor uw nieuwe voordeur.

Heeft u een klassieke voordeur die aan vervanging toe is, of woont u in een woning die onder monumentenzorg valt,en wilt u de originele voordeur na laten maken dan kunnen wij alle oude details die niet machinaal vervaardigd kunnen worden met de hand op ambachtelijke wijze weer terug brengen.

De nagemaakte of nieuwe klassieke voordeuren worden gemaakt van het zeer duurzame 100% Accoya en in sommige gevallen ook van Eiken of Teakhout. De deuren worden voorzien van een betere tochtwering waardoor de isolatie/comfort verhoogd.

De bestaande sierroosters kunnen worden gerestaureerd of hergebruikt worden,maar wij kunnen ook een bestaand rooster na laten maken. Deze wordt dan door een siersmederij gepoedercoated afgeleverd. Ook op het gebied van glas in lood ramen kunt u bij ons terecht. Wij onderhouden diverse contacten met ambachtelijke bedrijven.

Zou u een klassieke voordeur op maat gemaakt willen hebben of wilt u uw bestaande voordeur na laten maken dan kunt u contact met ons opnemen of u stuurt een foto van uw bestaande deur die u nagemaakt wil hebben,en dan ontvangt u van ons een passende offerte op maat binnen één dag. ( dit kunt u ook doen via de app rechtsboven op deze pagina. )

U kunt ook eens een kijkje nemen op mijn foto pagina. Hier ziet u een reeks deuren die door mij zijn vervaardigd en geplaatst.

De voordeuren worden voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politie- keumerk. De deuren worden voorzien van een meerpuntsluiting , scharnieren van een degelijke kwaliteit en deurbeslag dat voorzien is van een kerntrekbeveiliging.

Onze grootste zorg is het tochtvrij maken van uw nieuwe voordeur. Dit doen wij door nieuwe tochtprofielen te plaatsen in de bestaande/nieuwe sponningen. De gevoeligste aansluiting aan de onderzijde van de voordeur wordt opgelost door daar een automatische valdorpel te plaatsen.

Hieronder ziet u ook een aantal voorbeelden van de meest gangbare voordeuren. De prijzen zijn op aanvraag. Wellicht staat uw nieuwe toekomstige voordeur hier tussen!

Maak een geheel vrijblijvende afspraak met uw voordeurenspecialist DISDeuren.

levering door heel Nederland
Dis buiten deuren. Impact 6L, 6921 RZ Duiven
T: 026 38 30 116 M: 06-83 06 83 90 E: rene@disdeuren.nl .
Deuren op MaatRondVoordeligGarageRoosterKlassiekModernDuoBuitenIndustrieel Landelijk privacy