home
Stuur een  bericht via Whatsapp.


Ronde deuren op maat laten maken!

Disdeuren kan elke gewenste ronde voordeur voor u maken of na maken. De opbouw van een dergelijke deur bestaat meestal uit een divers aantal soorten panelen met opbossing, ornamenten en sierlijsten met eventueel bovenin een sierrooster met daarachter een draairaampje. De ronde deur kan in iedere gewenste maat geleverd worden. De ronde deur heeft vaak een klassieke uitstraling,en vraagt om vakmanschap.

Houtsoort

De ronde deuren kunnen gemaakt worden van het hoogwaardige 100% hardhoutsoort Accoya. Accoya is een nieuwe hardhoutsoort die sinds 9 jaar op de markt is en die in de toekomst de andere houtsoorten gaat vervangen. Deze houtsoort heeft een behandeling ondergaan waardoor het hout haast niet meer gaat krimpen of uitzetten. Op deze houtsoort wordt 40 jaar garantie gegeven. Garantie certificaat aanwezig.

Ronde deuren kunnen ook worden gemaakt van Alutherm stabielplaat. Alutherm stabiel deuren zijn stabiel en stootvast. In de kern van deze houten deuren zit een hoogwaardig isolatiemateriaal verwerkt waardoor deze voordeuren een hoge isolatiewaarde hebben en een zeer goede tochtdichtheid. Chip aan de zijkant van de deur. Op deze houtsoort wordt 10 jaar garantie gegeven.

In sommige gevallen wordt ook Teakhout of Eikenhout toegepast. De ronde deuren worden voorzien van een meerpuntssluiting . Al het deurbeslag voldoet aan de SKG *** normen. (politiekeurmerk). De ronde deur is voorzien van een uitstekende tochtwering/isolatie.

Combinaties

Doordat de bovenkant van de deur rond loopt,is in principe elke denkbare combinatie tussen boven- en onderkant mogelijk. Ronde-deuren kunnen zowel naar buiten als naar binnen open. De deuren kunnen worden afgelakt in iedere gewenste Ral kleur. U kunt zelf een leuke en verrassende combinatie maken, of laat u inspireren door de voorbeelden op deze pagina. Ronde deuren zijn aangegeven met de code RR.

inspiratie

Op de foto-pagina ziet u een overzicht van deuren die door mij zijn vervaardigd en geplaatst. Hieronder ziet u ook een aantal voorbeelden van de meest gangbare ronde deuren. Wellicht staat uw nieuwe toekomstige deur hier tussen!

Ronde deuren zijn vanaf € 2195,– All-inclusive te koop.

levering door heel Nederland
Dis buiten deuren. Impact 6L, 6921 RZ Duiven
T: 026 38 30 116 M: 06-83 06 83 90 E: rene@disdeuren.nl .
Deuren op MaatRondVoordeligGarageRoosterKlassiekModernDuoBuitenIndustrieel Landelijk privacy